Politică de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal

Preluarea dateloc cu caracter personal

Datele cu caracter pesonal preluate de catre platforma Journales sunt nesare pentru emiterea unei facturi pentru produsele achizitionate si pentru prevenirea furtului de informatii prezente in platforma Cursuri Journales.

Datele cu caracter pesonal preluate de catre Journales sunt:

  • Nume
  • Telefon
  • Adresa
  • E-mail

Datele personale utilizatorului precum Nume, Telefon, Adresa, E-mail sunt preluate in momentul in care acesta isi da consintamantul de a comanda pe platforma Journales.

Aceste date personale sunt stocate in contul utlizatorului si sunt exclusiv utilizate doar pentru emiterea unei facturi aferente serviciilor achizitionate pe Journales.

Stocarea datelor cu caracter personal

Stocarea datelor cu caracter personal se va realiza sub maxima siguranta de catre platforma Journales.

Stergerea dateloc cu caracter personal

Stergerea datelor cu caracter personal din platforma Journales se poate face printr-o solicitare de tip e-mail catre adresa contact@journales.ro

Solicitarea de stergerea a datelor cu caracter personal va fi tratata in termen de 3 zile lucratoare, solicitantul urmand sa primeasca un mesaj de confirmarea pe adrea de e-mail de pe care s-a realizat comunicarea de stergere a datelor pesonale.

Stergerea datelor cu caracter prsonal implica automat stergerea contului din platforma Journales, utilizatorul ne mai avand acces la serviciile achizitionate.